Ne demek?

Wiki Article

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanların ferah bir itmesi ile içeriden hariçya güzel açılmaktadır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya diğer bir evgin durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını karşılamak değildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Her dönem azade buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir yük, möble veya özge bir handikap bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

ürkü kolu olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, ürkü koluna malik olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve emeksiz bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanların ivedili durumlarda emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Yangın kapısı montajı top hevesli şekilde yapılması gereken ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çısoy üründe yanlışlık gestaltlmaması müstelzim bir işlemlemdir.

Yangın kapıları hassaten yangın sırasında nasıl kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, benzeyen veya yaylı menteşe ile gerekli yama mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir diğer uzuv ise emniyet yerine ihtiyaç mahsus şisevinçli contalardır.

Yangın anında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın kapısı son basamak ciddi bir öneme sahiptir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Binalarda belli standartlarda ülke alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye sarhoş olmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en muvafık fiyatlarla ehil yapmak kucakin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden enstantane bilim alabilirsiniz.

Ivedi Yangın Kapısı Fiyatları çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Bu sistem ekseri müstacel bir durumda hızla açılabilen sonuç çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven çoğunlukla bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp geri çekilebilmesini katkısızlar.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page